499
1
PDM acuză Guvernul Sandu de populism și că nu au făcut nimic concret pentru cetățeni
499
1

Critici din partea Partidului Democrat față de Guvernul Sandu, la nici o lună de activitate. Aceștia acuză guvernarea că nu fac nimic concret pentru cetățeni și spun că au suspendat proiectele PD-ului.

Concluzia aparțin membrilor PD, care astăzi s-au întrunit la Consiliului Politic Naţional al PDM, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

„Democraţii au făcut o analiză a situaţiei social-politice din ţară, după ce Partidul Democrat a cedat guvernarea. Cu regret, s-a constatat că alianţa PSRM-PAS-PPDA este preocupată de subordonarea politică a instituţiilor care trebuie să fie independente, de acţiuni cu caracter populist şi nu au făcut nimic concret pentru cetăţeni. Mai mult, au suspendat proiecte menite să îmbunătăţească condiţiile de viaţă ale oamenilor, precum programele Drumuri Bune, O nouă viaţă, Un doctor pentru tine. „Oamenii în ţară văd că actuala guvernare deja eşuează, iar numărul problemelor cetăţenilor doar creşte”, a spus preşedintele în exerciţiu al PDM, Pavel Filip”, se arată într-un comunicat.

Maia Sandu nu a venit cu o reacție în acest sens.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter