main logo
2144

Pavel Filip: Unii colegi sunt amenințați ca să treacă la alt partid

Președintele fracțiunii Partidului Democrat, Pavel Filip, afirmă că deputații democrați au început să fie amenințați și îndemnați să părăsească formațiunea și să se alăture altui partid.

Pavel Filip: Unii colegi sunt amenințați ca să treacă la alt partid

Rugat de jurnaliști să dea nume concrete, Filip a refuzat să spună cine a primit astfel de amenințări, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Unii colegi sunt deja amenințați cu răzbunări, cu dosare penale ca ulterior să treacă la alt partid. Paradoxal, exact de acest lucru ne acuzau pe noi. Fracțiunea noastră nu va ceda presiunilor și nu mai încercați”, a îndemnat Pavel Filip.

Politicianul a mai spus că ceea ce s-a întâmplat acum cu Partidul Democrat va fi un test bun pentru formațiune și va genera schimbări în cadrul partidului.

„Am ajuns la concluzia că trebuie să facem o analiză lucidă a modului în care am activat până acum și să încercăm să venim cu noi abordări care să aducă PDM și mai aproape de oameni. Partidul are nevoie de o curățare. Am făcut greșeli. Mulți dintre noi au simțit că partidul are nevoie de o schimbare mai ales după atâția ani de guvernare”, a adăugat Filip.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării