main logo
357

Pavel Filip: Oficialii americani au apreciat evoluțiile în domeniul businessului din R. Moldova

Oficialii americani au apreciat evoluțiile în domeniul businessului din Republica Moldova și reformele privind sporirea atractivității investiționale. Declarația a fost făcută de către Prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul unui interviu oferit unui post privat de televiziune.

Pavel Filip: Businessul din Moldova, apreciat de oficialii americaniPavel Filip: Businessul din Moldova, apreciat de oficialii americani

Premierul a menționat că Statele Unite ale Americii sunt un partener strategic pentru țara noastră, iar vizita a fost una foarte importantă, transmite Știri.md, cu referire la Moldpres.

„Am încercat, în această perioadă scurtă de timp, să acoperim mai multe dimensiuni. Am discutat despre comerț și sfera economică. Am avut întrevederi cu oameni de afaceri din Statele Unite, la care am examinat ultimele evoluții în dimensiunea businessului din Republica Moldova. De asemenea, am avut o reuniune la Departamentul de Comerț în cadrul căreia am vorbit despre sporirea atractivității investiționale și ultimele reușite în acest domeniu. Drept răspuns, am primit mesaje pozitive și o descriere a programelor la care poate participa și Republica Moldova”, a spus Filip.

„Extrem de importante au fost discuțiile pe care le-am avut la Departamentul de Stat. Am vorbit despre situația politică complexă din Republica Moldova și cred că această discuție era așteptată de mult timp. Am făcut un schimb de opinii privind reușitele și aspectele unde trebuie să depunem mai mult efort. Îmi pare bine că am avut această discuție”, a afirmat Pavel Filip.

Prim-ministrul Pavel Filip a întreprins, în perioada 24-26 iunie, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, în cadrul căreia a avut mai multe întrevederi cu oficiali de rang înalt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării