main logo
942

Pascaru: Șalaru se victimizează întrucât înțelege că va răspunde

Acuzațiile liderului PUN, Anatol Șalaru, la adresa președintelui Dodon sunt niște declarații de diletant politic, a reacționat președintele Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru.

Pascaru: Șalaru se victimizează întrucât înțelege că va răspundeFoto: noi.md

În condițiile în care numele acestui politician este legat de numeroase trădări, scandaluri de corupție și spălări de bani, spune Pascaru, declarațiile lui Șalaru prezintă zero credibilitate, transmite Știri.md cu referire la Noi.md.

„Proiectele lui au fost întotdeauna împotriva R.Moldova. Am văzut că nici în echipa unionistă nu a rezistat, l-a vândut la un moment dat pe Ghimpu și a trecut în tabăra lui Plahotniuc. Șalaru nu este o voce în politica moldovenească ca să atenteze la persoana președintelui. Fiind la conducerea Ministerului Apărării, a fost implicat în scandaluri mari cum ar fi cel cu vânzarea complexelor de rachete antiaeriene. Și la Calea Ferată, Șalaru a fost implicat în scheme de spălare de bani, aducând prejudicii de zeci de milioane de euro statului”, a relatat Pascaru pentru Noi.md. 

Liderul „Voievod” mai afirmă că adepții unionismului au cauzat doar daune statului, au sabotat reformele, integrarea europeană și bunele relații cu Rusia, iar acum încearcă să se poziționeze ca promotori ai dreptății. 

„Șalaru trebuie să țină minte că anume cu participarea unioniștilor s-a produs furtul miliardului. Anume PL l-a promovat pe Drăguțanu la BNM, el este primul vinovat de distrugerea sistemului bancar național. Trebuie să înțelegem două lucruri: sunt români adevărați în statul vecin și sunt români de profesie în R.Moldova. Aceștia au fost implicați doar în distrugeri, scandaluri și trădări”, a menționat Nicolae Pascaru. 

Odată cu schimbarea guvernului și curățarea sistemului de corupție, activistul civic se arată convins că și Anatol Șalaru va fi dat pe mâna justiției pentru fărădelegile comise când s-a aflat în posturi de conducere. 

„De fapt, Șalaru nu-și bate capul de președinte, el se victimizează, el înțelege că vine schimbarea, guvernul încearcă să distrugă sistemul corupt. În acest condiții Șalaru va fi și el tras la răspundere pentru schemele cu trenuri, rachete și pentru toate nedreptățile pe care le-a făcut”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării