main logo
1261

Partidul Șor, huiduit la o întrevedere cu alegătorii din Criuleni: Hoți!

Partidul Șor a fost luat pe sus de către locuitorii sotului Boșcana, raionul Criuleni, la o întrevedere electorală.

Partidul Șor, huiduit la o întrevedere cu alegătorii din Criuleni: Hoți!Foto: captură video

Întrevederea cu alegătorii nu a fost una la care s-ar fi așteptat candidata Partidului Șor, Violeta Ivanov, transmite Știri.md.

Oamenii care s-au adunat într-un loc public din localitate au fost nemulțumiți de promisiunile partidului politic și au îndemnat-o pe Ivanov să se ocupe de furtul miliardului.

„Începeți de la furtul miliardului, nu puneți macaroane pe urechi. Trebuie să stau până deseară să ne spună povești?”, a spus unul dintre persoanele aflate la întrevedere.

„De zeci de ani același povești”, a intervenit un alt participat la întrevedere.

Pe de altă parte, cei din Partidul Șor i-au acuzat pe oameni că sunt provocatori și că au venit la întrevedere în stare de ebrietate, spunând că nu au fost invitați.

În urma celor auzite, unul dintre oameni a început să-i huiduiască și să strige că sunt niște ”hoți”.

Cu toate acestea, Violeta Ivanov a scris pe pagina sa de pe Facebook că este mulțumită de întrevederile sale cu alegătorii din raionul Criuleni și de oamenii de acolo.

 „Întâlnirile cu cetățeni din raionul Criuleni continuă. În ultimile zile, am avut alte zeci de întâlniri. Oamenii mi-au vorbit despre bucuriile lor, dar și despre multiplele probleme cu care se ciocnesc zi de zi. M-am bucurat să aflu că, în raionul Criuleni, activitatea echipei Partidului „Șor” este apreciată la justa valoare. Cetățenii știu că echipa noastră este una responsabilă și de nădejde, că angajamentele pe care ni le asumăm sunt realizate cu onestitate și în termenele promise. Mulți dintre locuitorii din raionul Criuleni au vizitat orașul sau raionul Orhei, unde au văzut transformările făcute de echipa noastră”, a scris Ivanov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării