main logo
449

Panoul electoral al candidatului Partidului Șor, vandalizat la Ialoveni

Panoul electoral al candidatului Partidului Politic „Șor” (PP „Șor”) la funcția de primar al orașului Ialoveni, Anatolie Nofit, a fost vandalizat.

Panoul electoral al candidatului Partidului Șor, vandalizat la IaloveniFoto: Facebook.com

Cazul a devenit cunoscut după ce un internaut a postat fotografia cu panoul stradal deteriorat pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Contactată de redacție, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, a spus că oamenii legii s-au autosesizat ieri pe acest caz.

„Panoul electoral deteriorat este amplasat pe strada Alexandru cel Bun din orașul Ialoveni. Cazul dat a fost înregistrat în Inspectoratul de Poliție Ialoveni și urmează a fi stabilite toate circumstanțele, iar în dependență de rezultatele obținute se va stabili dacă persoana vinovată va fi sancționată contravențional sau penal”, a declarat pentru TV8 ofițera de presă.

De cealaltă parte, purtătoarea de cuvânt a PP Șor, Alina Șargu, a declarat că deocamdată formațiunea nu este la curent cu acest caz.

Menționăm că, la funcția de primar al orașului Ialoveni la alegerile locale generale din 20 octombrie curent au fost înregistrați opt candidați. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării