main logo
803

Novac, despre Năstase: De ani de zile nu muncește, dar își cumpără mașină de 1 milion de lei

Deputatul PSRM, Grigore Novac, îl acuză pe candidatul la funcția de primar al Capitalei, Andrei Năstase, că spune numai minciuni cetățenilor.

Novac, despre Năstase: Ca și Plahotniuc, te îneci în minciunile propriiColaj: Știri.md

Într-un articol publicat pe blogul său, deputatul scrie că Andrei Năstase nu a fost legal angajat de mai mulți ani, însă își cumpără mașină de lux, transmite Știri.md.

"Zilele astea Năstase a mai vărsat un sac de minciuni dar deja nimeni nu se miră. Ați observat ? Năstase spune o minciună și … nimic. Nimeni nu observă că Năstase a mai spus o minciună pentru că Năstase vorbește numai minciuni. Cel mai plin de ceață, pe alocuri de glod, e trecutul lui Năstase. De mai mulți ani de zile, Năstase nu muncește. Nu a fost legal angajat undeva până în martie anul ăsta. Nu a câștigat salariu și nu a plătit taxe. Dar el trăiește bine în Chișinău, își cumpără mașină de lux – de aproape un milion de lei!", a scris Novac.

Totodată, deputatul se întreabă care sunt sursele de venit ale lui Andrei Năstase.

"Ce face el în Chișinău că-i aduce atâția bani? Și după toate bani mai puțin legali. Îmi amintește de termenul “zarabotkă” – când oamenii pleacă undeva după câștig mai bun decât îl au acasă. Se vede că dl Năstase în Moldova câștigă mai bine decât în Germania. Am auzit de mai multe ori de la Năstase că el a fost avocat de succes. Cine în afară de Năstase a mai confirmat că Năstase e avocat de succes? Dle Năstase, vreți să vedeți avocați de succes? Mergeți la companiile mari. Avocații, care servesc companiile mari sunt de succes. Proprietarii companiilor, care angajează și plătesc salarii la sute și mii de oameni sunt tipi foarte pregătiți și știu să numere banii. Avocațiii pe care-i angajează ei sunt de succes pentru că în fiecare zi demonstrează competență. Orange, Moldcell, Lafarge, Endava, Transoil – iată unde sunt avocați de succes. Pe cine ați reprezentat juridic și unde?", se întreabă Novac.

Acesta susține că Andrei Năstase, la fel ca și Vlad Plahotniuc, se întrece în minciunile proprii.

"Am mai auzit despre Năstase luptătorul. Despre cum a luptat Năstase cu Plahotniuc și cum l-a învins. Dle Năstase – pe Plahotniuc l-a învins Moldova. El a fugit pentru că înțelegea că suport popular nu are. Nimeni, în afară de cîțiva ortaci de-ai lui nu-l susținea cu adevărat. Chiar și cei apropiați nu-l susțin după ce a căzut – ei acum se gîndesc cum să se ascundă de lege. Dumitale, dle Năstase, după ce ai devenit ministrul de interne ce ai reușit? Unde-s hoțiile lui Plahotniuc? Unde-s criminalii din jurul lui Plahotniuc? Amenința-i că vor răspunde – și ? Vorbești ca sunt mafii și corupție la primăria Chișinău – de ce nu faci ordine în primărie în calitate de ministru de interne ? Mi se pare că te îneci în minciunile proprii. Ca și Plahotniuc de fapt…", a conchis deputatul.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, deocamdată nu a comentat acuzațiile lui Novac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării