main logo
1170

Noul ministru al Sănătății, apel către medici: Rămâneți acasă

Noul ministru al Sănătății, Ala Nemerenco, vine cu un mesaj către toți medicii din țară, în contextul situației politice.

Noul ministru al Sănătății, apel către medici: Rămâneți acasă

"O adresare către toți colegii din sistemul medical - conducători de instituții medicale, medici, asistenți medicali și alt personal.

Demnitatea este cel mai de preț sentiment care ne înalță, și ne face Oameni. Nicio forță nu ne poate deposeda de Demnitate.

Vin cu apelul să rămâneți calmi, să nu vă implicați în proteste, să rămâneți acasă și să nu lăsați politicul în medicină. În sistemul de sănătate există mii și mii de probleme care trebuie urgent soluționate, până nu ne-au plecat toți medicii și asistenții din țară - salarii, condiții de muncă, calitate servicii și acces al cetățenilor la servicii medicale de bază. 

Noi nu putem rămâne cramponați în sisteme feodale care decid prezentul nostru și viitorul copiilor noștri. Noi avem a munci pentru a ajunge Europa și a ne trăi viața calitativ.

Contez mult pe înțelepciunea Dumneavoastră în aceste zile de grea cumpănă pentru Moldova și promit să depun toate competențele și străduința pentru a vă face mândri de profesia pe care am îmbrățișat-o", a scris Nemerenco.

Știri.md amintește că Partidul Democrat din Moldova a organizat un protest de amploare în țară, totodată a fost suspendat din funcție Igor Dodon, iar Pavel Filip a fost numit președinte de către CC.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării