main logo
1533

Noi numiri în funcții. Maia Sandu: Cadouri împărțite slujitorilor cuminți

Liderul PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce astăzi mai multe persoane au fost numite în funcții.

Noi numiri în funcții. Sandu: Cadouri slujitorilor cuminți

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politiciana susține că în ajun de Anul Nou, se împart cadouri celor mai cuminți și ascultători slujitori la curtea dictatorului, transmite Știri.md.

„Plahotniuc deja înțelege că e foarte aproape căderea lui și a început să numească vasali în funcții-cheie, sperând ca aceștia vor menține dictatura în Moldova, adică îl vor salva pe el.

Vedem că în ajun de Anul Nou, se împart cadouri celor mai cuminți și ascultători slujitori la curtea dictatorului. Ca în Evul Mediu, dregătorii importante din stat sunt date pe principiul loialității față de patron, departe de principiile transparenței, a meritocrației și măcar a bunului-simț.

Gurin şi Reşetnicov la Curtea Constituţională, Chetraru la Curtea de Conturi, Tamara Andruşca la CNAM, Marcel Răducan la Consiliul Concurenței, Corneliu Mihalache la CCA, toți au fost răsplătiți pentru „dreaptă și credincioasă slujbă”. 

Toți valeții lui Voronin au fost luați în PDM și numiți în funcții, persoane care au comis abuzuri, au furat cât au putut, au trădat cetățenii, au bătut tineri în comisariate, toți incompetenți și corupți. Mai rămâne să-l vedem pe Lupu în fruntea Academiei și pe Țuțu - ministru al economiei și avem „Ferma animalelor” a lui Orwell în toată splendoarea”, a comentat Maia Sandu.

Amintim că astăzi fostul director al Centrului Național Anticorupție, Viorel Chetraru, a fost desemnat câștigător al concursului pentru ocuparea funcției de membru al Curții de Conturi, deputatul PD Artur Reșetnicov, numit în funcția de judecător la Curtea Constituțională, iar Tamara Andruşca a fost numită în funcţia de director al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării