main logo
792

Nereguli la Consiliul orășenesc Ialoveni: S-au oferit 24 de terenuri gratuite

Primăria orașului Ialoveni a publicat informații privind terenurile publice acordate cu titlul gratuit, prin deciziile Consiliului orășenesc Ialoveni, pe parcursul ultimilor 18 ani.

Nereguli la Consiliul orășenesc Ialoveni: S-au oferit 24 de terenuriFoto: Deschide.md

Potrivit portalului Ialoveni Online, decizia vine ca urmare a discuțiilor în spațiul public privind împărțirea loturilor de teren pentru construcția caselor de locuit, dar și a tentativei acordării unui loc de casă viceprimarului orașului Ialoveni, Radu Chilaru, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Conform informațiilor furnizate de Primăria Ialoveni, în perioada 2004-2022, Consiliul orășenesc a oferit unor persoane fizice 24 de terenuri gratuite. În lista beneficiarilor sunt nume de foști sau actuali procurori, judecători, consilieri locali, rude ale funcționarilor de la Primărie, cât și persoane mai puțin cunoscute în spațiul public.

Astfel, în listă se regăsesc fostul șef al PCCOCS, Ion Caracuian, dar și fostul procuror general adjunct, Mircea Roșioru. În listă se regăsește și membrul Consiliului Superior al Magistraturii și fostul vicepreședinte al CSJ, Nina Cernat. Caracuian a obținut terenul în anul 2009, Nina Cernat – în 2010, iar Mircea Roșioru – în 2012.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării