main logo
1468

Munteanu: Alegătorii nu sunt păcăliți de puzderia de candidați expirați

Candidatul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, susține că ar putea „învinge Binomul Ceban-Năstase” la alegerile din octombrie.

Munteanu: Alegătorii nu sunt păcăliți de puzderia de candidați expirațiColaj: știri.md

„Cel mai nou sondaj de opinie arată că singurul candidat care poate învinge Binomul Ion Ceban-Andrei Năstase la Primăria Chișinăului este Valeriu Munteanu!”, a declarat Munteanu pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

În cel mai recent sondaj publicat de către Asociația Sociologilor și Demografilor, candidatul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia s-a plasat pe locul III, ceea ce l-a bucurat enorm.

„Acest electorat nu se lasă păcălit de puzderia de candidați expirați, fără șanse, care rostesc „cuvinte goale ce din coada au să sune”.

La început de campanie aceasta este ierarhia: sunt singurul candidat care nu risipește votul unionist, votul geopolitic, votul european și votul anti-Rusia! Chișinăul a înțeles deja că acest vot prețios nu trebuie risipit. 

Votul unionist, european și anti-Rusia trebuie să meargă la un singur candidat, și cel mai recent sondaj arată că acest candidat sunt eu!”, se mai arată în mesajul lui Munteanu.

Image may contain: text

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării