main logo
2271

Munteanu: Plahotniuc își va face operație ca să-și schimbe chipul

Liderul partidului Uniunea Salvării Basarabiei (USB) susține că PDM nu are viitor politic, iar refacerea statului de drept a R. Moldova poate avea loc doar cu un procuror general din Europa.

Munteanu: Plahotniuc își va face operație ca să-și schimbe chipulFoto: Știri.md

Despre atitudinea față de PDM și statul de drept al R. Moldova a relatat liderul USB, Valeriu Munteanu, în cadrul unei emisiuni TV, transmite Știri.md cu referire la point.md.

„Eu cred că nimeni nu va vota pentru PDM. Ei făceau lucruri murdare, își băteau joc de oameni nevinovați, îi trimiteau la închisoare. Eu nu cred că Plahotniuc va reveni vreodată în R. Moldova. El își va face operație estetică, își va schimba chipul. Plahotniuc va trăi cu frica că după el vor veni.

În privința membrilor PDM, am spus hotărât că nu putem avea nimic în comun cu ei ce au instalat regimul lui Plahotniuc. Cei de la ACUM vor să adauge în listă pe cei care au aruncat curcanii.

De asemenea, vom tolera reorganizarea statului de drept doar cu un procuror verificat din UE. Fără un procuror european nu vom putea face nimic”, a conchis liderul partidului Uniunea Salvării Basarabiei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării