main logo
531

Mihai Popșoi îi sugerează lui Octavian Țîcu să își depună mandatul de deputat

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, critică decizia lui Octavian Țîcu de a candida la funcția de primar al Chișinăului, în condițiile în care Blocul ACUM, din care ambii fac parte, l-a înaintat pe Andrei Năstase la această funcție.

Popșoi îi sugerează lui Octavian Țîcu să își depună mandatul de deputat

Popșoi îi sugerează lui Țicu să își depună mandatul de deputat, după cele anunțate astăzi într-o conferință de presă, pe motiv că asta ar face un „bărbat adevărat”, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md.

„Vreau sa îi urez succes fostului coleg Țicu să ia mai multe voturi decât Valeriu Munteanu, Ruslan Codreanu sau, în cel mai rău caz, nu mai puține decât Vladimir Cebotari. 

Dl Tîcu va avea o concurență acerbă pentru un loc în subsolul clasamentului. Dacă pentru asta merită să dai cu piciorul în cei care au muncit și te-au adus în Parlament…? Un bărbat adevărat într-o asemenea situație își depune mandatul”, a comentat Mihai Popșoi.

Amintim că, Octavian Țicu a anunțat că părăsește fracțiunea Platformei DA, din cadrul Blocului „ACUM Platforma DA și PAS”, motivând că nu este de acord cu ceea ce se întâmplă în interiorul Blocului, dar și cu acordul semnat de curând cu PSRM. 

În continuare, acesta va rămâne în Parlament, poziționându-se drept deputat independent în cadrul Blocului ACUM.

Totodată, Țicu a anunțat că va candida la funcția de primar al Chișinăului. Acesta a declarat că a luat această decizie pentru a nu admite ca „un isteric precum Ion Ceban să ajungă primar” sau un „trădător și mincinos care este Igor Dodon să fie omniprezent într-o societate care are prevederi constituționale foarte clare”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării