main logo
1529

Mesajul de adio al Valentinei Buliga, după ce a fost demisă de la CNAS

După ce ieri Valentina Buliga a fost eliberată din funcția de șefă a Companiei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) printr-o hotărâre de Guvern, Buliga a venit cu un rămas bun de la colegii săi de serviciu și a enunțat realizările pe care le-a făcut.

Mesajul de adio al Valentinei Buliga, după demisia de la CNASFoto: noi.md

În postarea ei se arată, transmite Știri.md

„Legile Țării, stabilit drepturile sociale a mii de beneficiari, asigurat servicii de calitate, promovat propuneri pentru sustenabilitatea financiară a sistemului de asigurări sociale. Am adus un suflu nou în acest colectiv. Am consolidat o echipă de profesioniști”.

În același timp a venit cu un mesaj către noua guvernare, inclusiv.

„Îmi doresc ca cei care au luat această decizie politică, să realizeze mai multe în acest domeniu. Să înțeleagă profunzimea proceselor și riscurilor. Să nu distrugă ceea ce s-a construit cu anii, în conformitate cu standardele europene. Să consolideze principiile în baza cărora cetățenii Moldovei să trăiasca mai bine aici, acasă, în bunăstare și liniște”, a subliniat Valentina Buliga.

Știri.md amintește că Valentina Buliga a fost eliberată din funcția de șefă a Companiei Naționale de Asigurări Sociale la 24 iunie 2019, de către premiera Maia Sandu. Interimatul funcției va fi deținut de Tatiana Popa, vicepreședinta CNAS.

Vezi și:

Maia Sandu, despre demisia Valentinei Buliga de la șefia CNAS

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării