main logo
924

Maia Sandu va rămâne acasă de Blajini: Îndemnul său pentru cetățeni

Lidera PAS a îndemnat cetățenii să-și comemoreze apropiații acasă de Paștele Blajinilor, amânat pentru datele de 7-8 iunie curent.

Maia Sandu va rămâne acasă de Blajini: Îndemnul său pentru cetățeniFoto: știri.md

Potrivit Maiei Sandu, în condițiile de pandemie de COVID-19 este important ca cetățenii să nu se expună riscului și să nu sufoce sistemul medical, transmite Știri.md cu referire la cotidianul.md.

„Anul ăsta n-am putut să merg la cimitir de Paștele Blajinilor din cauza pandemiei. Noi cu mama n-o să mergem la cimitir nici duminică, pentru că riscurile sunt foarte mari în continuare.

Știu că tata nu se va supăra pentru că cel mai mult tata ar vrea să ne știe sănătoase, în siguranță. Știu că tata s-ar gândi la medicii care-și riscă viața în fiecare zi, și care nu vor mai face față unui număr mai mare de îmbolnăviri”, a declarat Maia Sandu.

„Vă îndemn să nu vă expuneți riscului în aceste zile. Să te expui riscului de îmbolnăvire nu înseamnă să fii curajos, asta înseamnă să fii iresponsabil în special cu oamenii din jurul tău și cu oamenii pe care-i iubești și la care ții.

Dacă vom fi responsabili, dacă vom sta departe de locurile aglomerate, vom reuși să scăpăm de acest virus, să revenim la normalitate și să ne pomenim morții conform tuturor tradițiilor noastre creștine.

Acum însă, de dragul celor vii, haideți să ne pomenim morții în liniște, acasă”, a spus lidera PAS în cadrul unei transmisiuni pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării