main logo
520

Maia Sandu, în vizită la Bruxelles: Într-o zi, Moldova va fi gata pentru Europa

Într-o zi, Moldova va fi gata pentru Europa. Într-o zi, vom bate cu încredere la ușa UE pentru a ne recâștiga locul cuvenit în familia europeană a națiunilor.

Maia Sandu, în vizită la Bruxelles: Într-o zi vom fi gata pentru EuropaFoto: gov.md

Declarația a fost făcută de premierul Maia Sandu, aflată în vizită oficială la Bruxelles, la întrevederea cu Comisarul European pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocieri pentru Extindere, Johannes Hahn, transmite Știri.md.

"Guvernul de la Chișinău și-a asumat să implementeze reforme cuprinzătoare și să construiască instituții care funcționează în interesul cetățenilor Republicii Moldova. Vom reuși doar cu sprijinul vostru esențial. Într-o zi, Moldova va fi gata pentru Europa. Într-o zi, vom bate cu încredere la ușa UE pentru a ne recâștiga locul cuvenit în familia europeană a națiunilor," a menționat Prim-ministrul Maia Sandu.

La rândul său, Comisarul Hahn a salutat acţiunile întreprinse de către Guvern în avansarea reformelor. 

Oficialul a menţionat că Uniunea Europeană acordă o atenţie sporită evoluţiilor din Republica Moldova și că își dorește ancorarea țării noastre pe calea ireversibilă a reformelor.

Totodată, Johannes Hann a accentuat faptul că vor fi identificate măsuri concrete de sprijin pentru Republica Moldova, având la bază angajamentul ferm de a implementa prevederile Acordului de Asociere RM-UE.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării