main logo
3973

Maia Sandu, despre divizarea ACUM în fracțiuni diferite în CMC

Deși Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA au constituit în Consiliul Municipal Chișinău fracțiuni aparte, Blocul ACUM rămâne consolidat, prin urmare, cele două formațiuni politice continuă să fie o echipă.

Maia Sandu, despre divizarea ACUM în fracțiuni diferite în CMCFoto: tv8.md

Declarația a fost făcută de liderul PAS, Maia Sandu la emisiunea „Пятница с Анатолием Голя”, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

”Aceleași discuții au fost și la Parlament. Sunt două formațiuni diferite. Lucrăm și în Parlament în fracțiuni diferite, dar ca o echipă. La fel și în CMC va fi. Avem viziuni diferite, dar corpul este unul comun”, a dat asigurări Maia Sandu.

Maia Sandu a reiterat că nu va exista o coaliție ACUM – PSRM în CMC, la fel nu admite nici posibilitatea ca Blocul ACUM să accepte o funcție de viceprimar.

Fostul premier a mai spus că până la înaintarea moțiunii de cenzură a PSRM, președintele Igor Dodon nu s-a arătat vreodată nemulțumit de activitatea ministerelor din Guvernul Sandu. Mai mult, spune lidera PAS, Dodon ar fi decis să răstoarne Guvernul mânat de dorința de a înlătura un eventual concurent politic la viitoarele alegeri prezidențiale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării