2014
0
Lidia Chirioglo, numită de Parlament director interimar CNA
2014
0

În ședința de astăzi a Parlamentului s-a decis că interimatul funcției de director CNA va fi deținută de directorul adjunct CNA, Lidia Chirioglo, cu 56 de voturi.

Colaj: Știri.md

Lidia Chireoglo are 38 de ani, este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM. Are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenței, este căsătorită şi are doi copii, transmite Știri.md cu referire la Unimedia. 

Lidia Chirioglo își va exercita mandatul de director adjunct până la expirarea mandatului directorului CNA.

În activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vicedirector.

Noul director a apărut și în vizorul presei, atunci când a participat la concursul public pentru funcția de șef al Autorității Naționale de Integritate. Dânsa a trecut toate etapele concursului până la proba testului la poligraf, dar a cerut amânarea verificării la această probă, astfel câștigătoare a fost desemnată Rodica Antoci.

Potrivit declarației de avere, în anul 2017 Chireoglo a declarat un salariu de circa 230.000 de lei din activitatea de la CNA. În timp ce soțul ei a ridicat un salariu de 58.000 de lei, de la propria afacere SRL „Cargocentru”. Alte 13.100 de lei au fost din donații de la zilele de naștere.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter