main logo
3501

Liderului partidului DA îi este rușine de propria biografie

Aceasta reiese din modul în care și-o autocenzurează. Pagina de Wikipedia al acestuia nu face referire la activitatea fructuoasă la AIR MOLDOVA, unde a activat în calitate de vicedirector.


Unica mențiune constă în propoziția: Din 1997 până în 2000, activeaza ca procuror, din 2000 până în 2002 in calitate de vice-director al Intreprinderii Mixte Moldo-Germane.

Screen Shot 2016-04-26 at 12.08.59 PM

Așadar lui Năstase îi este rușine să recunoască că acea întreprindere moldo-germană era defapt AIR MOLDOVA SRL, care a încercat să preia fraudulos activele companiei de stat AIR MOLDOVA, împreună cu nașul său de cununie – oligarhul fugar Victor Țopa, cel care finanțează JurnalTV (citez din conferința de presă: pe bani munciți în Germania) și Partidul DA.

Cel mai probabil acesta va spune că nu el are grijă de pagina de WikiPedia și aici nu-l vom contrazice. Îi vom aduce aminte doar despre faptul că la etajul 3 din SkyTower, unde Jurnal TV închiriază spații, există un birou (cel puțin exista) în care în permanență, 3-4 băieți stroceau zi și noaptea comentari. Troleau, cum s-ar spune. Era anul 2010. Băiețașii comentau știrile de pe Unimedia, Jurnal etc, pregătind atmosfera revoluționară pe internet.

Alex Cozer bloggerul principal era și el rezident permanent al acestei structuri. Diana Țopa ruda investitorului German, coordona acești postaci, uneori chiar și soțul acesteia Răzvan Paveliu, mai dădea pe acolo cu bere și pesmeți, ca să se comenteze și să se scrie mai bine.

De ce scriu toate astea? Ca să înțelegeți că pagina de WikiPedia a fost redactată totuși anume de echipa țopilor (care nu avea cum să dispară), care are totul necesar pentru asta. Iar asta știi ce înseamnă? Că până și lor, celor din echipa lui Țopo-Năstase le este rușine de ceea ce au făcut boșii la AIR MOLDOVA.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării