main logo
1828

Leancă: Toți sunt cumetri sau nași. Ce crede despre dosarul Șor

„Justiția noastră e ca o corporație - toți au învățat împreună, la aceeași facultate, toți se cunosc și sunt cumetri sau nași”. Afirmația îi aparține lui Iurie Leancă.

Leancă: Toți sunt cumetri sau nași. Ce crede despre dosarul ȘorLeancă: Toți sunt cumetri sau nași. Ce crede despre dosarul Shor. Foto: agora.md

Întrebat ce crede despre dosarul Șor, în care Ilan Șor se află la libertate, deși figurează în ambele rapoarte „Kroll”, vicepremierul pentru Integrare Europeană a evitat să ofere un răspuns clar, însă a afirmat că pe acest caz există „anumite paradoxuri”, scrie Agora.

„Eu nu pot și nu vreau să mă pronunț pe cazuri individuale. Fie că e vorba de Șor sau de alți oameni de afaceri, sau foști miniștri. Este absolut evident că, în acest caz, există anumite paradoxuri”, a spus Leancă  într-un interviu pentru ziarul Timpul.

„E nevoie să reformăm această justiție, ca nimeni să nu pună la îndoială deciziile luate de instanță. Justiția noastră e ca o corporație - toți au învățat împreună, la aceeași facultate, toți se cunosc și sunt cumetri sau nași. E nevoie de spart acest sistem”, a mai spus liderul PPEM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării