main logo
432

Greceanîi a abordat situația din țară cu Ambasadorul Ungariei în Moldova

Preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Ungariei în RM, cu Sandor Szabo, cu care a discutat despre situaţia din Moldova.

Greceanîi a abordat situația din țară cu Ambasadorul Ungariei în MoldovaFoto: parlament.md

Preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Ungariei în RM, cu Sandor Szabo, cu care a discutat despre situaţia din Moldova, transmite Știri.md. 

Președintele Parlamentului a subliniat că actuala majoritate parlamentară este conștientă de înalta responsabilitate pe care o are în fața oamenilor. Ea a subliniat determinarea autorităților de a reuși promovarea schimbărilor pe care le așteaptă locuitorii țării. Potrivit Zinaidei Greceanîi, sunt multe lucruri de realizat în următoarea perioadă, dar prin comunicare și colaborare eficientă între Parlament, Guvern și Președinție rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

 La rândul său, Ambasadorul Ungariei a apreciat ritmul de lucru și dinamica schimbărilor din Republica Moldova după instituirea majorității parlamentare. El a transmis un mesaj de felicitare pentru președintele Parlamentului Republicii Moldova din partea omologului ungur și invitația de a efectua o vizită oficială la Budapesta.

 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării