main logo
661

Filip: Unii primari ai PDM, care au trecut la ACUM, s-au întors înapoi

Pavel Filip a declarat că unii primari ai Partidului Democrat, care au trecut la blocul ACUM, s-au întors ulterior la PD, „pentru că dezamăgirea a fost foarte mare”.

Filip: Unii primari ai PDM, care au trecut la ACUM, s-au întors înapoiFoto: Știri.md

„Timp de 3 luni de zile, lucrurile s-au schimbat ca percepție. Să vă dau un exemplu. Am avut primari care au plecat la blocul ACUM, iar ulterior s-au întors la PD, pentru că dezamagirea a fost foarte mare”, a declarat Pavel Filip la emisunea Puterea a Patra de la N4, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Președintele PD a comentat și ridicarea imunității lui Vladimir Cebotari. „Se dorește o lovitură peste PD, fiind un concurent electoral foarte puternic. Eu cred că în alegerile locale vom ieși pe locul doi”, a spus Filip.

Deputatul este de părere că blocul ACUM „le oferă cetățenilor spectacol, aceste lucruri prind la societate”. 

Potrivit lui Fililip, faptul că imunitatea lui Cebotari a fost scoasă în ziua în care acesta a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru Primăria Chișinău, înseamnă că acesta „este un concurent puternic”.

Cu 53 de voturi, Parlamentul a votat ridicarea imunității parlamentare a deputatului Vladimir Cebotari, în urma solicitării procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării