main logo
739

Explicația candidatului care vrea să legalizeze canabisul în Moldova

Oferta unui candidat electoral care-și propune să legalizeze consumul de marihuană în medicină a devenit populară în mediul online. Intenția, expusă pe mai multe panouri electorale, a atras și atenția trecătorilor.

Explicația candidatului care vrea să legalizeze canabisul în Moldova

Unii o condamnă, în timp ce alții spun că ar fi bine dacă va ajunge să fie implementată. Autorul acesteia este Dumitru Cebotărescu, care candidează independent pe circumscripția nr.28 din Chișinău. 

Într-un interviu pentru TV8, politicianul susține că astfel vrea să aducă mai mulți bani la buget.

„Acesta este unul dintre punctele programului meu. Da, pe el l-am pus la panou, poate să atragă atenție, că noi pierdem bani în buget, pierdem din impozite. Dar asta trebuie să fie impozitat”, Dumitru Cebotarescu, candidat independent, circumscripția 28 Chișinău.

Concurentul electoral mai spune că a vrut să spargă gheața și a primit foarte multe încurajări de la prieteni, dar și de la necunoscuți, imediat ce și-a făcut public obiectivul.

„Lumea a fost totuși zombată destul de mult timp, încă de pe timpul Uniunii Sovietice, că este rău canabisul. De fapt, în toată lumea el este folosit în scopuri medicale și, în unele țări, în scopuri recreative”, Dumitru Cebotarescu, candidat independent, circumscripția 28 Chișinău.

Candidatul spune că știe, din propria experiență, ce propune pe panourile electorale.

„În scopuri recreative, am încercat în țările unde este permis aceasta, în Țările de Jos, în Olanda, unde practic toți turiștii pentru asta și vin acolo”, Dumitru Cebotarescu, candidat independent, circumscripția 28 Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării