main logo
591

Donică crede că majorarea pensiilor a venit la inițiativa partidului pe care îl reprezintă

Liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, Andrei Donică, susține că majorarea pensiilor peste minimul de existență a venit la inițiativa partidului pe care-l reprezintă, după ce acesta a adresat o scrisoare Partidului Democrat.

Donică crede că majorarea pensiilor a venit la inițiativa luiDonică crede că majorarea pensiilor a venit la inițiativa partidului pe care îl reprezintă

„La 9 octombrie 2018 m-au ales președinte al mișcării și eu din prima zi am propus să scriem o scrisoare colectivă. 156 de pensionari ne-am adresat la Partidul Democrat, că-i de la guvernare, să ridice la toți pensionarii pensiile la minimul de existență. Peste patru zile, Plahotniuc mi-a dat răspuns în scris și a spus ”Mulțumesc că aveți grijă de pensionari, noi vom face tot posibilul să ridicăm pensiile, ca să stopăm genocidul moldovenilor”. Peste 30 de zile, Plahotniuc a ieșit la televizor, la briefing și a spus „Am decis să ridicăm pensiile la 10%, care au pensiile mai mici decât minimul de existență.

Dacă Partidul Democrat susține ideile noastre, restul tot vor susține. Nici un partid astăzi care nu vor susține o inițiativă pe care o vom propune noi, înseamnă că el viitor politic n-o să aibă.Am obținut 10%, au ridicat la pensionari datorită mișcării noastre. Noi considerăm că e puțin și am dat în judecată. Și avem deja hotărâre de judecată la Curtea de Apel”, a spus Andrei Donică, în cadrul emisiunii „Alege cu Durbală” de la Unimedia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării