324
0
Dodon a mulţumit Elveţiei pentru susţinerea noii majorităţi parlamentare
324
0

Preşedintele Igor Dodon a mulţumit Elveţiei pentru susţinerea noii majorităţi parlamentare şi a noului Guvern. Despre aceasta anunţă serviciul de presă al Preşedinţiei.

Potrivit comunicatului, şeful statului a discutat marţi situaţia politică din Moldova la întrevederea cu Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în RM, Guillaume Scheurer, în legătură cu încheierea mandatului la Chişinău, transmite Știri.md cu referire la Inforag.md.

"Am exprimat gratitudine pentru poziţia oficială a Elveţiei exprimată în susţinerea noii majorităţi parlamentare şi a noului Guvern - un lucru foarte important pentru noi. Am menţionat că Moldova trece printr-o perioada destul de importantă care va da noi posibilităţi de dezvoltare. Am subliniat că vom depune toate eforturile ca să evităm orice destabilizări în cadrul acestui proces", a scris Dodon pe reţelele sociale.

El a exprimat recunoştinţă pentru cooperarea excelentă cu Ambasadorul Guillaume Scheurer pe parcursul celor trei ani de mandat. 

"Am apreciat înalt contribuţia adusă la consolidarea relaţiilor moldo-elveţiene în toate domeniile de interes comun şi pentru susţinerea acordată în mai multe proiecte. Am exprimat convingerea că această relaţie prietenoasă va continua şi în cadrul activităţii noului Ambasador, iar dialogul bilateral se va dinamiza în toate domeniile de interes reciproc", susţine Dodon.

Citește și
article image
Dodon: Au apărut noi oportunităţi pentru dezvoltarea...
0
119
article image
Ulanov, despre perioada în care Dodon era ministru al...
4
863
article image
Dodon a discutat cu secretarul OSCE despre munițiile din...
0
76
article image
Reacția Președinției la acuzațiile lui Ilan Șor către Igor...
7
7088