main logo
703

Deciziile aprobate de Guvernul Sandu, publicate în Monitorul Oficiall

Toate deciziile aprobate ieri de Guvernul Maiei Sandu privind demisia mai multor conducători de instituții au fost publicate deja în Monitorul Oficial al R. Moldova care a ieșit astăzi de sub tipar.

Deciziile aprobate de Guvernul Sandu, publicate în Monitorul OficialFoto: ZdG.md

Au fost publicate patru dispoziții privind încetarea raporturilor de muncă a directorului Agenției Proprietății Publice Vladimir Baldovici, directorului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor Ion Sulă, secretarului de stat al Ministerului de Interne, Simion Carp și a șefei Cancelariei de Stat, Lilia Palii, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

De asemenea, a fost publicată hotărârea privind rechemarea din funcție a ambasadoarei R. Moldova în Statele Unite ale Americii, Cristina Balan.

Tot astăzi, au fost publicate în Monitorul Oficial decretele șefului statului Igor Dodon, privind demisiile consilierilor prezidențiali Vasile Șova și Pavel Voicu, care fac parte acum din Guvern. Dimisiile au fost acceptate începând cu ziua de 17 iunie.

Pavel Voicu și Vasile Șova au depus jurământul în calitate de membri ai Guvernului  în seara zilei de 8 iunie, fiind investiți în funcțiile de Ministru al Apărării și, respctiv,  viceprim-ministru pentru Reintegrare – Vasile Șova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării