main logo
3683

De la ministru, la consilier municipal: Năstase, prezent la ședința CMC

După ce a pierdul alegerile în Chișinău, iar guvernul condus de Maia Sandu a afost demis, Andrei Năstase a fost surprins la ședința Consiliului Municipal Chișinău.

De la ministru, la consilier municipal: Năstase, prezent la ședința CMCFoto: știri.md

Reporterul Știri.md l-a surprins pe liderul PPDA la ședința CMC.

În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, Andrei Năstase a reiterat faptul că nu are de gând să se așeze la o masă împreună cu socialiștii nici după alegeri.

„Acuma cum să mă uit eu în fața la acești oameni cărora în campania electorală eu le-am spus că nu facem o alianță și nu împărțim funcțiile. Primarul are suficiente pârghii pentru a soluționa problemele orașului, dar pentru proiecte importante are nevoie de sprijinul consiliului. Noi am spus, primarul ales va avea tot sprijinul nostru, dacă va veni cu proiecte bune pentru oraș”, a declarat Năstase.

Reamintim că în turul II al alegerilor locale generale, candidatul PSRM, Ion Ceban, a acumulat mai multe voturi decât contracandidatul său din Blocul ACUM, Andrei Năstase

Știri.md amintește că în primul tur al alegerilor cele mai multe voturi le-a avut Ion Ceban (40,19%), urmat de Andrei Năstase (31,08%).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării