main logo
1488

Cum Usatîi a intrat în posesia Kroll 2? Răspunsul Procuraturii

Procuratura Generală a venit cu o reacție în urma publicării raportului Kroll 2 de către Renato Usatîi. PG nu cunoaște cum liderul PN a intrat în posesia documentului.

Cum Usatîi a intrat în posesia Kroll 2? Răspunsul Procuraturii

„Procuratura nu comentează declaraţii cu tentă politică. Totuși, cât despre conţinutul Raportului publicat de către Renato Usatîi, Procuratura Anticorupţie continuă acţiunile de urmărire penală, iar ce ţine de divulgarea acestuia Procuratura Generală nu dispune de date în acest sens, or, Procuratura Generală nu este parte contractantă, acestea fiind BNM şi compania de audit. Până în prezent, Procuratura nu a fost sesizată cu privire la încălcarea clauzelor contractuale de confidențialitate”, se arată într-o reacție pentru Unimedia, transmite Știri.md.

Amintim că liderul Partidului Nostru spune că a intrat în posesia integrală a raportului Kroll 2. Renato Usatîi a publicat pe pagina sa de facebook imagini cu câteva sumare unde în premieră apare numele lui Vladimir Plahotniuc.

În reacție, președintele Comisiei de anchetă privind frauda bancară, Alexandru Slusari, solicită lui Renato Usatîi să depună „cât mai urgent” la Parlament documentele pe caz, pe care le deține. În funcție de autenticitatea acestora, Comisia va decide dacă să fie sau nu audiat Renato Usatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării