main logo
1968

Cum i-a răspuns Șor lui Filip, după ce premierul a declarat că primarul de Orhei trebuie să stea la pușcărie

După ce a declarat joi că, în calitatea sa de cetățean, consideră că Ilan Șor trebuie să stea la pușcărie, Pavel Filip a primit o replică de la primarul de Orhei.

Șor către Filip: După succes și bunăstare pot urma vremuri grele

Spre deosebire de replicile oferite politicienilor din opoziție și chiar presei, în mesajul adresat prim-ministrului, Ilan Șor a renunțat la amenințări, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Acesta i-a amintit premierului că nu el, ci instituțiile abilitate trebuie să se expună asupra vinovăției sale, adăugând pentru Pavel Filip că „nu se cunoaște niciodată sigur cine va fi doar un cetățean și cine șeful cetățean. Să nu uităm asta”.

„Stimate cetățene Filip, un foarte cunoscut proverb rusesc ne spune că viața este imprevizibilă și că trebuie să fii gata pentru orice, deoarece după succes și bunăstare pot urma vremuri grele. Și acest proverb nu face excepții. Cetățenii sunt egali atât în fața lui Dumnezeu, cât și în fața sorții. Nu se cunoaște niciodată sigur cine va fi doar un cetățean și cine șeful cetățean. Să nu uităm asta”, se arată în mesaj.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării