main logo
1111

Ciobanu, către Sârbu: Pe conștiința ta se va mai încrusta o ticăloșenie

Legislatoarea ACUM, Maria Ciobanu, îl îndeamnă pe Sergiu Sârbu să-și retragă plângerea depusă la poliție pe numele fostului său coleg, Pavel Grigorciuc.

Ciobanu, către Sârbu: Pe conștiința ta se va mai încrusta o ticăloșenie

„Știi bine că nu ți-a cauzat nicio leziune corporală, că a fost o reacție neinspirată la insultele tale bădărănești. Justiția stăpânului tău îl va priva de libertate, iar pe conștiința ta se va mai încrusta o ticăloșenie. Fii bărbat, Sergiu, încearcă să spui și magicul cuvânt NU!”, îi spune Maria Ciobanu deputatului PD, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Maria Ciobanu i-a adresat o scrisoare lui Sergiu Sârbu, după ce Pavel Grigorciuc, despre care deputatul PD spune că l-a agresat, a primit mandat de arest pentru 30 de zile.

„Sergiu, te cunosc suficient de bine, deoarece am discutat cu tine de multe ori pe parcursul celor 8 ani de activitate parlamentară. Atunci când erai membru al fracțiunii parlamentare PCRM păreai un tânăr care studiază, analizează, într-un cuvânt, credeam că ai șanse să devii un bun jurist și că ești doar un rătăcit în politică.

În discuțiile private spui lucruri normale, chiar te străduiești să creadă interlocutorul că nu ai de ales, ești nevoit să faci jocul stăpânului tău... Nu este așa, Sergiu! Ție îți face plăcere să te guduri în fața lui, în fața bandiților care au acaparat instituțiile statului. 

Te folosesc în cele mai murdare jocuri parlamentare. Nu o dată ai prezentat proiecte de legi și hotărâri, conținutul cărora îl cunoșteai superficial, ele fiind scrise de alții și în altă parte, numai nu în Legislativ.

Ai decăzut moral, dar și din punct de vedere profesional, atât de jos, încât nu mai este loc unde să cazi... În campania electorală ai fost clovnul care a distrat publicul și de care au râs toți cetățenii. Este alegerea ta și nu am cum să te ajut. Un lucru însă ți-l cer în calitate de profesoară și colegă de Legislativ: retrage cererea pe care ai scris-o la poliție, învinuindu-l pe fostul tău coleg, tânărul Pavel Grigorciuc.

Știi bine că nu ți-a cauzat nicio leziune corporală, că a fost o reacție neinspirată la insultele tale bădărănești. Justiția stăpânului tău îl va priva de libertate, iar pe conștiința ta se va mai încrusta o ticăloșenie... Fii bărbat, Sergiu, încearcă să spui și magicul cuvânt NU!”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării