main logo
2207

Cine ar putea ocupa locul deputatului Elena Bodnarenco în Parlament

Locul deputatei comuniste Elena Bodnarenco, răpusă de cancer la vârsta de 57 de ani, ar putea fi ocupat în Parlament de către socialistul Adrian Albu.

Cine ar putea ocupa locul deputatului Elena Bodnarenco în ParlamentFoto: știri.md

Acesta figurează cu numărul 35 în lista electorală a Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor de la alegerile parlamentare anticipate din iunie 2011, transmite Știri.md cu referire la Ziarul Național.

Albu a ocupat funcția de secretar general al Parlamentului, atunci când acesta era condus de socialista Zinaidei Greceanîi în legislatura trecută. 

Adrian Albu are 39 de ani și o avere de milioane. 

În declarația de avere a indicat inclusiv un apartament cu suprafața de peste 130 de metri pătrați, cumpărat în anul 2020 cu suma de 1,2 milioane de lei. 

Acesta mai deține un apartament de 78,4 metri pătrați în Chișinău, procurat în 2017 cu aproape un milion de lei, precum și un automobil de lux, „Skoda Superb”, procurat în 2018 cu mai mult de jumătate de milion de lei.

Familia Albu mai are în proprietate încă un automobil - „Wolkswagen Touran”, fabricat în 2011 și procurat în 2017 cu 10.000 de euro.

Reamintim că Elena Bodnarenco, deputat al fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a decedat. Despre aceasta a anunțat colegul său, Vladimir Odnostalco.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării