main logo
466

Cebotari: Porțiunile de drum care s-au deteriorat din cauza vremii vor fi reparate

Sectoarele de drum care s-au deteriorat pe parcursul iernii din cele construite în cadrul programul „Drumuri bune”, desfășurat de autorități pe parcursul anului trecut, vor fi reparate de companiile care s-au ocupat de construcția lor.

Cebotari: Porțiunile de drum care s-au deteriorat vor fi reparateCebotari: Porțiunile de drum care s-au deteriorat din cauza vremii vor fi reparate

Declarația aparține vicepreședintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari. Potrivit lui, acest lucru va fi în interesul al înseși companiilor, dacă vor dori să nu intre în „lista neagră”, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Potrivit lui, pe unele sectoare, după precipitațiile care au căzut iarna aceasta, s-au deteriorat puțin drumurile pentru că lucrările de reparație au continuat și în perioada rece. Însă, democratul spune că de această problemă se vor ocupa tot companiile care le-au construit. „Sunt mai mult decât sigur că această companie contractantă însăși este interesată să repare acele secțiuni de drum pentru că anul curent noi intenționăm să construim încă 2600 și contractantul nu vrea să ajungă în „lista neagră””, a declarat vicepreședintele PDM.

Despre discuțiile aprinse în societate legate de majorarea salariilor, Vladimir Cebotari spune că una dintre cauzele reducerii salariilor, în unele cazuri, ține de faptul că autorități publice locale au anulat adaosurile pe care le ofereau până acum. „A doua cauză – se boicotează. Există instituții în care șefii acestora simpatizează anumite partide. În unele cazuri a fost întârziat salariul cu câteva zile din cauză că n-ar exista resurse”, a menționat vicepreședintele PDM.

Vladimir Cebotari spune că în alte cazuri au fost admise greșeli de către contabili, iar unele categorii de salariați pur și simplu nu au fost beneficiarii acestui proiect.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării