main logo
1001

Ion Ceban: PDM încearcă să dezbine acordul PSRM-ACUM

Ion Ceban a comentat refuzul PSRM și ACUM de a introduce pe ordinea de zi o hotărâre propusă de fracțiunea PD privind crearea unei Comisiei de anchetă care ar cerceta o posibilă finanțare externă a unor partide din Republica Moldova.

Ion Ceban: PDM încearcă să dezbine acordul PSRM-ACUM

„Scopul Partidului Democrat este să dezbine acest acord temporar între PSRM și ACUM cu orice preț. De ce? Pentru că acum sunt scoase la iveală lucruri cu adevărat grave, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Avem rapoarte financiare, ele sunt publice. Până acum întrebări nu au fost, de ce s-a ajuns la asta când s-a format un acord cu ACUM?”, a spus vicepreședintele Parlamentului.

„Aceste video-uri au fost aruncate în acel moment inclusiv pentru a influența opinia colegilor din ACUM”, a mai adăugat Ion Ceban, cu referire la o serie de secvențe video publicate de postul Publika TV, în care Igor Dodon ar negocia cu Vlad Plahotniuc condițiile unei alianțe între PD și PSRM și în care președintele ar recunoaște că PSRM este finanțat din bani proveniți din Federația Rusă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării