main logo
874

Ce spune deputatul Grigore Repeșciuc despre decizia ANI

Deputatul democrat Grigore Repeșciuc vine cu o reacție după ce ANI a anunțat că acesta ar putea rămâne fără mandatul de deputat după ce a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese, semnând 5 contracte cu 2 firme conduse de soția sa și socrul său.

Ce spune deputatul Grigore Repeșciuc despre decizia ANIFoto: democracy.md

Contactat de TV8, Grigore Repeșciuc a declarat că se va adresa în instanța de judecată, pentru a cere anularea actului emis de ANI, transmite Știri.md.

„Am primit actul. L-am semnat. Timp de 15 zile mă pregătesc și îl atac în instanța de judecată. Noi am fost la comisie, am arătat materialele. Am avut vreo două, trei întrebări. Am avut o întrevedere cu inspectorul. Dumnealui s-a atârnat negativ și nu a găsit toate lacunele care sunt. Este o părere a inspectorului. Sunt foarte multe întrebări față de contractele care sunt acolo. Eu cred că în instanța de judecată toate întrebările acestea o să fie puse la punct”, a comentat Grigore Repeșciuc.

Știri.md amintește că Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a stabilit că acesta a încălcat regimul juridic al conflictelor de interese semnând, în calitate de ales local, 5 contracte cu 2 firme conduse de soție.

Potrivit ANI, adițional, acesta a mai semnat și alte acte în conflict de interese, precum procesele-verbale ale ședințelor grupului de lucru pentru achiziții sau cu privire la evaluarea ofertelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării