main logo
549

Ce se va întâmpla cu terenul până construiesc turcii Arena Chișinău

Guvernul Republicii Moldova și cel al Turciei se angajează, printr-un Acord, să coopereze în domeniul tineretului și sportului.

Ce se va întâmpla cu terenul până construiesc turcii Arena Chișinău

Executivul de la Chișinău urmează să aprobe, în cadrul ședinței de astăzi, semnarea documentului, eveniment numit „o acțiune importantă în vederea fortificării colaborării dintre cele două părți”, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Potrivit autorilor proiectului, implementarea Acordului „va conferi un spor de imagine Republicii Moldova și, în special, domeniului sportului și tineretului pe arena internațională”.

În argumentarea documentului, se precizează că „părțile vor coopera pe bază de reciprocitate, în vederea promovării și îmbunătățirii relațiilor dintre tineri și organizațiile de tineret ale celor două țări”, precum și „în vederea modernizării sportului național”, scopul final fiind „de a stimula mobilitatea sportivă și de tineret între părți, prin implementarea unor proiecte comune”.

Săptămâna trecută, autoritățile au anunțat că Arena Chișinău va fi construită de compania turcă „Summa”, care a câștigat concursul fără concurență. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării