main logo
376

Cașu: Muncitorii propun ședința Parlamentului la gunoiștea din Țânțăreni

Muncitorii de la gunoiștea din satul Țânțăreni, Anenii Noi, propun ca următoarea ședință a Parlamentului să fie organizată pe teritoriul depozitului de deșeuri, iar deputații să nu poarte măști, astfel, le va fi mai ușor să rezolve problemele țării.

Cașu: Muncitorii propun ședința legislativă la gunoiștea din Țânțăreni

Declarația a fost făcută de Ilian Cașu, vicepreședinte al Partidului Nostru, la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, transmite Știri.md

Cașu spune că a discutat recent cu muncitorii de la gunoiștea din Țînțăreni și aceștia l-au rugat să transmită acest mesaj de la o televiziune: „Ei lucrează pe niște buldozere care se strică la fiecare cinci minute și mi-au spus că: «Noi dorim, cei 101 de deputați, la o ședință, chiar în gunoiștea din Țînțăreni, fără măști». E o putoare infernală. Ei sunt convinși că, după 15 minute de ședință a Parlamentului, în putoarea de la Țânțăreni, o să dezoligarhizeze, o să se întâmple miracole cu acest Parlament”, a declarat Ilian Cașu.

După alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 niciunul dintre partidele care au acces în parlament nu au acumulat un număr suficient de voturi pentru a crea o majoritate parlamentară. 

Constituția prevede că, în cazul în care timp de trei luni Parlamentul nou-ales nu adoptă legi și nu investește un nou Guvern, șeful statului îl poate dizolva și se anunță alegeri parlamentare anticipate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării