main logo
594

Candu despre Aeroport: Strategia ACUM-PSRM este ca porțile țării să fie date Rusiei

Strategia pusă la punct de Alianța pro-rusa PSRM-ACUM, este ca cele mai importante active alte statului, considerate "porțile" țării sa fie date pe mâna rușilor.

Candu: Strategia ACUM-PSRM este ca porțile țării să fie date RusieiFoto: știri.md

De această opinie este fostul speaker al Parlamentului, Andrian Candu, transmite Știri.md.

"Deși inițial doar am bănuit, acum lucrurile sunt foarte clare. Iată de ce Președintele Dodon tot insista ca subiectul aeroportului sa fie discutat de câteva ori la Consiliul de Securitate. Probabil au fost făcute promisiuni la Moscova?!

Dna Maia Sandu, deci investitorul actual de la aeroport, care este reprezentantul unei dinastii importante din occident, cum este Rothschild, și care a promis milioane ce vor fi investite în continuare, este mai bine sa fie înlocuit cu ruși?

Sau cei din Olanda care astăzi, administrează portul Giurgiulesti la fel nu sunt buni, și trebuie înlocuiți și ei cu "investitori" din Rusia?

Mâine Maia Sandu va face raportul de activitate pentru 100 de zile. Poate ne răspunde și nouă la aceste întrebări legate de soarta activelor și noile sale preferințe geopolitice?!", a scris Andrian Candu.

Știri.md amintește că preşedintele Igor Dodon susţine într-un interviu pentru cotidianul rus Kommersant că Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti ar putea ajunge pe mâinele unui investitor rus.

Tot astăzi, în cadrul unui interviu pentru Kommersant, președintele țării, Igor Dodon, a declarat că este foarte important ca Aeroportul Internațional Chișinău să se întoarcă în proprietatea statului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării