main logo
851

Când vor fi numiți șefi la IGP și INI? Răspunsul lui Andrei Năstase

Cele mai importante instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor rămâne cu șefi interimari până când nu vor fi identificate persoane profesioniste și integre.

Când vor fi numiți șefi la IGP și INI? Răspunsul lui Andrei NăstaseFoto: Știri.md

Ministrul Andrei Năstase a declarat că deciziile de numire a șefilor trebuie calculate foarte bine, pentru ca să nu existe ulterior regrete, transmite Știri.md cu referire tv8.md

„Sunt niște numiri foarte importante și nu vorbesc doar despre Inspectoratul 00General de Poliție, dar și despre Direcția de Poliție municipală, despre Inspectoratul Național de Poliție , Inspectoratul Național de Investigație, unde tot am instituit un interimat. Aceste decizii trebuie calculate foarte bine. La bază trebuie puse argumente. Atunci când deciziile vor fi edificate până la capăt vor fi și anunțate public”, afirmă Năstase.

Ministrul de Interne a evitat să spună dacă sunt candidați pentru aceste funcții. „Profesionalismul, meritocrația, integritatea sunt criteriile pe care trebuie să le întrunească un candidat. Nu mă preocupă nume”, a precizat Andrei Năstase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării