main logo
3624

Când va avea loc ședința de judecată în cazul candidatei Marina Tauber

Ședința cu privire la anularea înregistrării concurentei electorale Marina Tauber, desemnată de Partidul Politic „Șor” la funcția de primar al mun. Bălți, va avea loc vineri, 3 decembrie, la Judecătoria Bălți.

Când va avea loc ședința de judecată în cazul candidatei Marina TauberFoto: știri.md

Reprezentanții Comisiei Electorale Centrale (CEC) ne-au comunicat că ședința va avea loc începând cu ora 11:00, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md.

Magistrata care va examina subiectul este Natalia Costaș de la Judecătoria Bălți. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către deputatul Partidului Politic „Șor”, Denis Ulanov.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a solicitat, printr-o Hotărâre adoptată la 1 decembrie, Judecătoriei Bălți scoaterea Marinei Tauber, candidata Partidului Politic ȘOR, din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Decizia CEC vine după ce Nicolai Grigorișin, candidatul independent care urmează să se dueleze cu Tauber în turul doi pentru Primăria de la Bălți, a solicitat CEC-ului să verifice rapoartele de cheltuieli depuse de către Marina Tauber, acuzând mai multe nereguli.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării