main logo
365

Băsescu consideră că PUN a devenit „locomotiva unionistă” în urma alegerilor din Chișinău

Rezultatele primului tur al alegerilor locale din Chișinău a dat prilej lui Traian Băsescu, președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, să tragă câteva concluzii privitoare la evoluția formațiunii politice conduse de Anatol Șalaru.

Băsescu consideră că PUN a devenit locomotiva unionistă

„Alegerile locale au fost o ocazie ca PUN să intre în conștiința publică”, a afirmat Traian Băsescu.

„La alegeri am obținut o mică victorie pentru că Partidul Liberal, a avut un candidat cu rezultat mai slab decât cel al PUN-ului, iar alt partid care se revendică ca fiind unionist, PNL, a obținut sub 1%”, a spus Traian Băsescu în cadrul unei conferințe de presă suținută la sediul Partidului Mișcarea Populară pe care îl conduce în România, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Deci începem să devenim mai credibili”, a conchis fostul președinte al României.

Pe o analiză cu plusuri și minusuri, „PUN-ul, care este un partid nou-nouț în R. Moldova, fără niciun fel de structuri, fără organizații nicăieri, a reușit ca, pe mesajele candidatului Constantin Codreanu, să devină al treilea partid politic ca importanță în Chișinău”.

Amintim că în primul tur al alegerilor pentru funcția de primar al capitalei, Candidatul PUN, Constantin Codreanu, a fost votat de 4,66% dintre chișinăuienii prezenți la urne.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării