main logo
1324

Avocatul care îl reprezintă pe deputatul Plahotniuc, membru al ANI

Avocatul Oleg Efrim a cărui Casă de avocatură ”Efrim, Roșca și Asociații” a anunțat că îl va reprezenta pe fostul lider al Partidului Democrat, deputatul Vladimir Plahotniuc, este și membru al Consiliului de Integritate (CI) al Autorității Naționale de Integritate (ANI).

Avocatul care îl reprezintă pe deputatul Plahotniuc, membru al ANI

El a fost desemnat din partea Guvernului, pentru un mandat de cinci ani, la 23 iulie 2017, transmite Știri.md cu referire la moldovacurata.md.

Această situație pare să ridice semne de întrebare, în legătură cu eventuale conflicte de interese, mai ales în contextul în care ANI s-a autosesizat pentru a verifica declarația de avere a lui Vlad Plahotniuc.

Solicitat de Moldova Curată, unul dintre colegii lui Oleg Efrim în Consiliul de Integritate, Viorel Rusu, delegat din partea Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), ne-a comentat pe scurt doar că societatea este în drept să își pună întrebări legate de moralitatea acestei chestiuni, întrucât aspectele legale nu sunt foarte clar definite pentru o asemenea situație specifică.

”Probabilitatea să apară o situație de conflict de interese sau de incompatibilitate este foarte mică”

Citește întregul articol pe moldovacurata.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării