main logo
1037

Aproape 250 de oameni au donat bani pentru PDM într-o singură zi

Democrații au reușit să adune donații de la aproape 250 de oameni într-o singură zi. Asta reiese din raportul financiar prezentat Comisiei Electorale Centrale. Mai exact, în data de 9 ianuarie 2018, 246 de persoane au vărsat în contul PDM sume cuprinse între 1.000 și 50.000 de lei.

Aproape 250 de oameni au donat bani pentru PDM într-o singură zi

Întrebat despre această performanță, premierul Pavel Filip a spus că Partidul Democrat este cea mai organizată formațiune politică din țara noastră, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Din raportul prezentat la CEC pot fi observate și alte zeci de donații înregistrate într-o singură zi. De exemplu, în data de 30 ianuarie, 103 persoane au dat banii democraților.

Întrebat despre cum sunt colectate donațiile din teritoriu, premierul Pavel Filip a spus că PDM este un „partid cu tradiții” și că donațiile sunt benevole. „Din păcate, nu eu sunt responsabil de această activitate. Partidul își are toate structurile bine organizate, până la organizațiile primare din fiecare localitate”, a menționat prim-ministrul după ședința săptămânală de la partid.

În prima jumătate a anului 2018, PDM a adunat peste 5,6 milioane de lei din donații – 4,4 milioane fiind din partea membrilor de partid, iar 1,2 milioane – din partea altor persoane fizice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării