main logo
681

Andrei Năstase: Igor Dodon s-a opus reformei Procuraturii

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, susține că președintele Igor Dodon este cel care s-a opus reformei Procuraturii și că încearcă să-și subjuge justiția.

Andrei Năstase: Igor Dodon s-a opus reformei ProcuraturiiFoto: știri.md

Năstase a vorbit miercuri, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii, despre reforma din domeniul justiției, menționând că „s-a ajuns foarte greu la un consens” și „nu pentru că socialiștii s-au opus, ci Dodon”, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Dodon vrea să devină noul Plahotniuc. El este cel care vrea să controleze justiția și nu este interesat de eliberarea acestui domeniu”, a declarat Năstase.

El a mai spus că i s-a reproșat în ultimele zile declarația prin care acuza că „mafia trece de la Plahotniuc la Dodon și Ceban”, pentru că astfel ar pune în pericol existența alianței de guvernare.

„Să nu punem gunoiul sub preș. Să nu punem justiția într-un buzunar, după ce am scos-o din alt buzunar. Noi avem nevoie de progres. De eliberarea justiției. Când se întâmplă așa ceva trebuie să vorbim”, a mai spus candidatul blocului ACUM la funcția de primar.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării