main logo
468

Ambasadorul Rusiei salută formarea majorităţii parlamentare în Moldova

Ambasadorul Rusiei în Moldova, Oleg Vasneţov, salută formarea majorităţii de coaliţie în Parlament. Despre aceasta el a declarat miercuri, la întrevederea cu Preşedintele Igor Dodon.

Ambasadorul Rusiei salută formarea majorităţii parlamentare în Moldova

Şeful statului a scris pe pagina sa de facebook că la întrevederea au fost discutate ultimele evenimente politice interne din Moldova şi despre posibilele scenarii de dezvoltare a situaţiei, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md.

La filmările protocolare, plasate pe site-ul administraţiei prezidenţiale, Dodon a declarat că "în ţară s-a format o situaţie complicată", exprimându-şi speranţa că această criză va fi depăşită.

"Federaţia Rusă salută formarea unei majorităţi de coaliţie, cu care ne-am propus să avem o cooperare constructivă, bazată pe respect reciproc", a spus Vasneţov în răspuns.

Preşedintele a menţionat că l-a felicitat pe diplomat cu ocazia sărbătorii naţionale - Ziua Rusiei - şi a transmis un mesaj de felicitare Preşedintelui FR, Vladimir Putin.

"L-am asigurat pe domnul Vasneţov de faptul că administraţia prezidenţială va depune şi în continuare eforturi pentru consolidarea parteneriatului strategic cu Rusia, dat fiind faptul că majoritatea populaţiei Moldovei susţine o asemenea poziţie", a subliniat Dodon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării