main logo
1366

Alexandru Slusari, către Viorel Melnic: Sper că nu veți fugi din țară

Deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari, l-a luat peste picior pe Viorel Melnic după ce acesta și-a depus mandatul de deputat.

Alexandru Slusari, către Viorel Melnic: Sper că nu veți fugi din țarăFoto: Știri.md

Într-o postare pe Facebook, Slusari comentează că Melnic este mereu „la datorie” atunci când trebuie și spune că niciun alegător care l-ar fi votat în Transnistria nu își amintește pentru cine și-a dat votul, transmite Știri.md.

„Cum credeți, putem aștepta revolta alegătorilor din Transnistria, după ce Viorel Melnic și-a depus mandatul ? Interesant dacă măcar 10 oameni din cei 10 mii de transnistreni aduși pe 24 februarie contra cost la secțiile de votare își amintesc pentru cine au votat”.

„Mare noroc au hoții de așa oameni ca Viorel Melnic. Are nevoie Șor de furat banii din sistemul bancar, Viorel la datorie. Se caută un deputat de buzunar din zona gri, și aici dl. Melnic тут как тут. Cel mai independent deputat. Niciodată nu a depins nimic de dânsul”, ironizează Slusari.

Acesta mai spune că prin depunerea mandatului, Viorel Melnic a ușurat munca justiției, făcând aluzie la faptul că ar putea fi cercetat de oamenii legii.

„Cred eu și pentru justiția independentă acum ar fi mai puține probleme. Sper că nu aveți de gând să plecați din țara”, a menționat Slusari pe Facebook.

Ieri, deputatul independent Viorel Melnic și-a depus mandatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării