main logo
947

Alerta falsă cu bombă la Aeroport, comentată de un deputat ACUM

Deputatul ACUM, Dumitru Alaiba, a vorbit la tribuna Parlamentului, despre alerta falsă cu bombă de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Alerta falsă cu bombă la Aeroport, comentată de un deputat ACUMFoto: protv.md

"Zilele acestea am fost informați despre o alertă cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău. Sute de oameni au rămas blocați, au suferit cetățeni de-ai noștri și străini. Unii erau în sala de așteptare, alții în avioane. Societatea a intuit că este vorba de o acțiune de a șterge urmele. Dacă aeroportul era în proprietatea unui om cinstit, era să se întâmple așa ceva? Răspunsul este nu. S-a furat un miliardul de dolari din cele trei bănci, să fi avut un proprietar integru se întâmpla așa ceva? Răspunsul este nu", a spus Alaiba, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Știri.md amintește că duminică, 16 iunie, cineva a sunat la 112 și anunțat că Aeroportul Internațional Chișinău este minat. Apelul a parvenit în jurul orei 20:55. Specialiștii de la Bombtech, dar și toate serviciile specializate au intervenit la fața locului, însă alerta s-a dovedit a fi falsă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării