main logo
303

Alegătorii din Chițcani, Cremenciug și Gîsca vor putea vota la Căușeni

La alegerea consilierilor în Consiliul raional Căușeni pot participa și cetățenii Republicii Moldova care își au domiciliul în comuna Chițcani, satul Cremenciug și satul Gîsca.

Alegătorii din Chițcani, Cremenciug și Gîsca vor putea vota la CăușeniFoto: știri.md

O decizie în acest sens a fost aprobată de Comisia Electorală Centrală pe data de 11 octombrie, transmite Știri.md.

În acest sens CEC a decis că la alegerea consilierilor în Consiliul raional Căuşeni pot participa și cetățenii Republicii Moldova care domiciliază în:

  • comuna Chițcani și satul Cremenciug, prin prezentarea la secția de votare nr. 10/22, satul Copanca, gimnaziul ,,V. Alecsandri”, str. Alexandru cel Bun; 
  • satul Gîsca, prin prezentarea la secția de votare nr. 10/23, satul Copanca, gimnaziul ,,Prometeu”, str. Alexandru cel Bun.

Alegătorii vizați vor fi incluși în lista electorală suplimentară, la prezentarea actului de identitate ce atestă domiciliul sau reședința valabilă în localitatea corespunzătoare.

Tot în şedinţa de astăzi, CEC a aprobat modelul sub formă de broșură a buletinului de vot pentru alegerea consilierilor în Consiliul municipal Comrat și Consiliul sătesc Congaz, UTA Găgăuzia, la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Potrivit hotărârii CEC, buletinul se va tipări pe hârtie opacă, de culoare gri afumat.

Totodată, au fost acreditați mai mulți observatori naționali și internaționali.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării