main logo
1288

Alaiba către Dodon: Dacă aș avea așa bani pentru promovare, nu i-aș irosi să vă atac

eputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Dumitru Alaiba, a venit cu o reacție după ce președintele țării, Igor Dodon, a declarat că oponenții săi politici cheltuiesc până la 2 milioane de lei pe zi pentru a-l denigra.

Alaiba către Dodon: Dacă aș avea așa bani, nu i-aș irosi să vă atacColaj: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alaiba scrie că declarațiile lui Igor Dodon sunt minciuni, transmite Știri.md.

"Cică, cheltuim un milion jumate pe zi să-l denigrăm. O minciună pe care nici nu s-a ostenit să o probeze. Așa se naște un fals. Originea - un disperat din clădirea președinției.

Dodon a dat un răspuns penibil, lipsit de imaginație, la faza cu 100.000 de lei pe zi pe care îi cheltuie el, oficial, din buget. Diferența este că acei 100.000 pe care îi cheltuie el din impozitele voastre sunt adevărați și probați, iar acuzația cu 1,5 milioane este un simplu fals.

Societatea merită o explicație ceva mai calitativă. De unde bani, domnule? Explicați. Măcar o dată. Sau o să explicați, în curând, procurorilor.

Iar Dodon, pentru a-și explica în primul rând sie însuși de ce cade vertiginos în sondaje, vede „atacuri în adresa președintelui”, inventează falsuri în care crede tot el. El știe: dacă în ultimul sondaj, Maia Sandu l-a egalat, în următorul s-ar putea să-l devanseze", a scris Alaiba.

Mai mult, deputatul scrie că dacă ar avea așa bani pentru promovare, nu i-ar irosi să-l denigreze pe Igor Dodon.

"Nu mai dați vina pe foștii, oricare ar fi ei. Adevărul este, domnule Dodon, că Aazi oamenii dau vina pe dumneavoastră pentru sărăcia și corupția în care trăiesc. Societatea îi uită pe foștii repede. Foarte repede oamenii revin la problemele lor și cer de la actualii guvernanți să le rezolve. Iar dacă nu înțelegeți asta, sfârșitul vă este mai aproape decât cred eu.

Igor Dodon este un mincinos. Un lansator de falsuri. Locul lui este în fabrica de trolli, nu în clădirea Președinției. 

Domnule Dodon, vă jur că dacă aș avea așa bani pentru promovare, nu i-aș irosi să vă atac, ci i-aș cheltui să promovez subiecte care trebuiesc discutate, să pornim conversații utile în societate, să ajutăm oamenii să înțeleagă mai bine lumea în care suntem, în 2020", a mai scris Alaiba.

Știri.md amintește că în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde", Igor Dodon a declarat că zilnic se cheltuie circa două milioane de lei pentru denigrarea președintelui.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării