main logo
661

ACUM: PDM invită la un dialog deschis, dar în stil NKVD-ist

Apelul Partidului Democrat (PDM) la dialog deschis cu blocul ACUM ne duce cu gândul la comisia parlamentară care s-a ocupat de "cazul Kozlovska" (preşedinta fundaţiei "Open Dialogue", pe care autorităţile RM o suspectau de implicare în treburile interne ale republicii - "I."), consideră deputatul ACUM, Igor Munteanu.

ACUM: PDM invită la un dialog deschis, dar în stil NKVD-ist

Deputatul a remarcat pe reţelele sociale că acea comisie parlamentară a fost creată „cu scopul de a hăitui liderii opoziţiei şi, eventual, de a-i aresta în ajun de alegeri (în baza rezultatelor activităţii comisiei, membrii acesteiau au recomandat organelor de drept să examineze probabilitatea trădării de Patrie din partea lui Andrei Năsrase şi Maia Sandu - ”I.”)”, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md

Munteanu consideră că, reieşind din afirmaţiile lui Andrian Candu, se poate trage concluzia că aici este vorba "tot de un fel de "open dialogue", dar în stil NKVD".

"Noi ştim că impunitatea, manipularea şi oligarhia sunt stihiile în care PDM se simte ca peştele în apă, în acest moment. Atunci când vorbeşte Candu despre "asumarea guvernării", mă gândesc cu încredere la ziua în care vom aduce publicului însetat de dreptate şi adevăr raportul original Kroll2, un pas bun spre o justiţie dreaptă contra hoţilor din BEM şi aliaţilor lor politici", susţine el.

Potrivit lui, "dacă PDM ar şti ce este onoare şi ar trata responsabil cetăţenii Moldovei, poate că acesta ar fi primul dintre partide care ar susţine proiectele deoligarhizării statului, anunţate de blocul ACUM".

"I s-a înăcrit publicului de propaganda voastră şi de căutarea de pretexte pentru a rămâne la guvernare", a conchis politicianul de opoziţie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării