main logo
4845

Vameșii – în straie noi. Cum arată noile uniforme

Începând de astăzi, 6 aprilie, colaboratorii Serviciului Vamal au uniforme noi de serviciu.

Vameșii – în straie noi. Cum arată noile uniformeModelul a fost configurat de către experţii autohtoni, în raport cu necesităţile tactice ale colaboratorilor vamali. Foto: moldova24.info

Modelul uniformelor este realizat în acord cu standardele de utilitate, confort şi design, respectate în comunitatea vamală internaţională, încadrîndu-se, în acest sens, în procesul de modernizare al Serviciului Vamal şi Acordul de asociere al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Noua uniformă a ofiţerilor vamali include un set de elemente noi, începînd de la cromatică, stofă, croială şi designul general al acesteia.

6 aprilie, experti autohtoni

uniforma, colaboratori vamali
Modelul a fost configurat de către experţii autohtoni, în raport cu necesităţile tactice ale colaboratorilor vamali, precum şi în conformitate cu atribuţiile specifice activităţii desfăşurate.

Astfel, stofa uniformei şi încălţămintea sunt adaptate cerinţelor de siguranţă ale activităţilor operative desfăşurate în teren, în spaţii reduse, la efectuarea controlului vamal sau în situaţii speciale.
6 aprilie, experti autohtoni

model, colaboratori vamali

model, uniforma

Mai mult, la crearea noului model de uniformă, experţii au ţinut cont de neajunsurile prezentate în alte modele de uniformă, fapt ce îi conferă originalitate şi confort colaboratorului vamal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării